Mijn broer is geslaagd voor zijn master. Dit verdient natuurlijk een heel mooi cadeau. Mijn schoonzus kwam op het idee om hem een reis te geven. Aangezien hij houdt van reizen. Net als wij. Zo dachten we om met ons vieren op vakantie te gaan en wij betalen dan zijn vliegticket. Zo ging ik dan met mijn broer, zus en schoonzus op een korte vakantie. Een welverdiende korte vakantie. Natuurlijk kwam dan nog het probleem waar we heen gingen. Mijn broer is al op heel veel plekken geweest en we wilde hem natuurlijk wel naar iets nieuws meenemen.

Hij is overal geweest…

We zaten te denken aan een reis naar Barcelona of ergens in Italië. Maar daar zijn we allemaal al meerdere malen geweest. Uiteindelijk kwamen op het idee om naar Kroatië te gaan. Om precies te zijn Dubrovnik. Daar zijn wij nog nooit geweest en hij ook niet. Dus het was de perfecte plek om heen te gaan. Het is een heel mooi stadje aan de kust en ik denk dat we daar heel veel plezier kunnen hebben.

Belangrijke informatie

Natuurlijk hadden we ook over het een en ander om over na te denken, zoals de reisvaccinaties. Zo zijn wij online wezen kijken naar de vaccinaties of testen die nodig zijn om op vakantie te gaan. Zeker in deze coronacrisis. Zo kwamen we online op een site terecht die ons een hele boel aanbieden en inzicht gaf in de vaccinaties.

Waarom hier?

We hadden ook veel vertrouwen in de site waar we deze informatie vandaan haalde. Deze site is namelijk samengesteld door en reizigersgeneeskundig arts. Ook wordt de informatie een keer per maand ge update volgens de LCR richtlijnen. Op deze manier konden we goed vertrouwen op deze website en informatie winnen over de benodigde vaccinaties. Ook konden we ook deze website een afspraak maken voor een vaccinatie die we nodig hadden.  Daarnaast stond er ook welke ziektes er allemaal zijn en dat je je ervoor kan vaccineren. Gelukkig zijn er voor Kroatië geen specifieke vaccinaties nodig op de coronavaccinatie na.

Top insights

Het meest handige vonden we vooral het kopje gezondheid op reis. Hier kreeg je informatie over het eten en drinken. Zoals wat je wel kan vertrouwen om te eten in het buitenland en wat niet. Ook moet je goed je handen schoonmaken waar je ook vandaan gaat. Op deze manier verklein je dan ook de kans om een ziekte te krijgen.

Genieten van de vakantie

Met al deze informatie konden we in alle rust op vakantie. Natuurlijk moesten we nog wel kijken naar verzekeringen. We hadden er super veel zin in. We moeten ook nog dingen regelen met school en werk maar dat moet helemaal goed komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *