camping hemelvaart

Het voorjaar is er prima geschikt voor om direct te genieten van de eerste zonnestralen, tijdens een vakantie heb je weer even het zomergevoel. Ben je op een camping Hemelvaart, kies je zorgvuldig hoe je wilt overnachten. Op camping de Leistert heb je namelijk verschillende mogelijkheden, met je eigen kampeermiddel of huur je een luxe bungalow op een eigen kavel? Maar het huren van een safaritent is ook mogelijk, kies wat jij comfortabel vindt tijdens je vakantie met Hemelvaart. 

camping hemelvaart

Uitgebreid animatieprogramma

Op de camping Hemelvaart is vervelen geen optie, het uitgebreide animatieprogramma en de faciliteiten zorgen dat er voor jong en oud altijd iets te doen is. In de overdekte plaza heb je bijvoorbeelde de speeljungle, of voor de ouderen de bowlingbaan waar je met vrienden en familie kunt bowlen. Voor kinderen is het programma barstensvol spannende en leuke activiteiten, natuurlijk onder leiding van Pluck en Pien. Een het mooie is, bijna alle activiteiten voor kinderen zijn helemaal gratis.

Heerlijk binnen of buiten zwemmen

Natuurlijk wil je in het heerlijke lentezonnetje ook zwemmen, dit komt mooi uit want de camping Hemelvaart heeft twee schitterende zwembaden. Zowel binnen als buiten kun je lekker zwemmen, het buitenbad is een verwarmd golfslagbad. Het subtropisch zwemparadijs is voorzien van vele comfortabele faciliteiten. Glijbanen, whirlpools, stroomversnelling die geschikt is voor kinderen, speeltoestellen voor kinderen en nog veel meer. Heb je honger gekregen van al dat zwemmen, is er ook een drank en snackcorner aanwezig. Wil je echt uit eten dan zijn er in de overdekte plaza, drie restaurants waar je perfect kunt dineren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *